Bloesembrunch 2024
Bezig met het laden van Evenementen
  • Deze evenement zijn geslaagd.
EA517F10-4DE3-4196-915A-38A36B565413

De bloesembrunch is het Steunwielekes evenement van het jaar. En ook in 2024, zetten we deze toffe traditie verder. We serveren ons rijkelijk gevulde buffet met verse en lokale producten, heerlijke koffiekoeken en tal van huisgemaakte lekkernijen op pinkstermaandag.

De 7de editie van de Asselse bloesembrunch gaat door op maandag 20 mei in Hoeve de Buent, Ponstraat 7, Drongen. Voor een zacht prijsje kan je genieten van een groot assortiment aan verse en lokale lekkernijen: verschillende soorten brood, kazen, charcuterie, quiches, slaatjes, soep en fruit.

De opbrengst van de brunch gaat integraal naar onze projecten in Zambia.

Geen stress als je op een vrije dag lang wil uitslapen

Om het een en ander wat vlotter te laten verlopen en om te vermijden dat het buffet tegen de late voormiddag al leeg zou zijn, werken we terug in 2 shiften. We vullen het buffet dus een 2de keer aan met nieuwe lekkernijen tussen 10u30 en 11 uur. Zo kan iedereen meegenieten van een goed gevulde brunchtafel ongeacht het uur van aankomst.

Takeaway

Wil je liever thuis genieten van onze lekkernijen, dat kan ook. We voorzien dit jaar een takeaway mogelijkheid. Kies bij het inschrijven de takawayoptie en wij zorgen dat er een doos vol lekkers klaar staat.

Inschrijvingen zijn voorlopig on hold gezet

Door de vele inschrijvingen die we op vandaag reeds hebben ontvangen moeten we voorlopig de inschrijvingen stopzetten. We bekijken hoe we ons kunnen organiseren om nog meer mensen de kans te geven om van onze brunch te genieten.
Wens je toch nog in te schrijven, neem dan contact op met iemand van de steunwielekes

Details
20 mei 2024
Time:
9:00 am - 3:00 pm
Categorie:
Organisatie:
Steunwielekes4Zambia
Locatie:
Hoeve de Buent
Pontstraat 7
Drongen, Belgium
+ Google Maps
Telefoon:
0476 59 58 46
Email:
info@steunwielekes4zambia.be
Sponsor(s)
Tags