Bloesembrunch 2022
Bezig met het laden van Evenementen
  • Deze evenement zijn geslaagd.
IMG_0725

De bloesembrunch is verreweg het meest populaire Steunwielekes evenement van het jaar. En ook in 2022, na 2 jaar je weet wel waarom, zetten we deze toffe traditie verder. Deze keer serveren we ons rijkelijk gevulde buffet met verse en lokale producten, heerlijke koffiekoeken en tal van huisgemaakte lekkernijen op pinkstermaandag.

De 5de editie van de Asselse bloesembrunch gaat door op maandag 6 juni in Hoeve de Buent, Ponstraat 7, Drongen. Voor een zacht prijsje kan je genieten van een groot assortiment aan verse en lokale lekkernijen: verschillende soorten brood, kazen, charcuterie, quiches, slaatjes, soep en fruit.

De opbrengst van de brunch gaat integraal naar onze projecten in Zambia.

Geen stress als je op een vrije dag lang wil uitslapen

Om het een en ander wat vlotter te laten verlopen en om te vermijden dat het buffet tegen de late voormiddag al leeg zou zijn, gaan we werken in 2 shiften. We vullen het buffet dus een 2de keer aan met nieuwe lekkernijen tussen 10u30 en 11 uur. Zo kan iedereen meegenieten van een goed gevulde brunchtafel ongeacht het uur van aankomst.

Takeaway

Wil je liever thuis genieten van onze lekkernijen, dat kan ook. We voorzien dit jaar een takeaway mogelijkheid. Kies bij het inschrijven de takawayoptie en wij zorgen dat er een doos vol lekkers klaar staat.

Details
06 jun 2022
Start:
6 juni 2022
Einde:
7 juni 2022
Categorie:
Organisatie:
Steunwielekes4Zambia
Locatie:
Hoeve de Buent
Pontstraat 7
Drongen, Belgium
Telefoon:
0476 59 58 46
Email:
info@steunwielekes4zambia.be
Sponsor(s)
Tags