Bloesembrunch 2019

VOLZET!
De inschrijvingen voor onze bloesembrunch gaan van start!

 

De bloesembrunch is verreweg het meest populaire Steunwielekes evenement van het jaar. En ook in 2019 zetten we deze toffe traditie verder. Deze keer serveren we ons rijkelijk gevulde buffet met verse en lokale producten, heerlijke koffiekoeken en tal van huisgemaakte lekkernijen op verkiezingszondag.

De 3de editie van de Asselse bloesembrunch gaat door op zondag 26 mei in de Ponstraat 7, Drongen. Voor een zacht prijsje kan je genieten van een groot assortiment aan verse en lokale lekkernijen: verschillende soorten brood, kazen, charcuterie, quiches, slaatjes, soep en fruit.

De opbrengst van de brunch gaat integraal naar onze projecten in Zambia.

Geen stress als er een lange file staat voor jouw stemhokje!

Om het een en ander wat vlotter te laten verlopen en om te vermijden dat het buffet tegen de late voormiddag al leeg zou zijn, gaan we werken in 2 shiften. We vullen het buffet dus een 2de keer aan met nieuwe lekkernijen tussen 11 en 12 uur. Zo kan iedereen meegenieten van een goed gevulde brunchtafel ongeacht het uur van aankomst.

 

Snel zijn is de boodschap!

Wil je er graag bij zijn op zondag 26 mei? Reserveer dan nu al de zitjes voor jouw compagnie! Vorig jaar waren de meer dan 200 plaatsen reeds 1 week vóór datum uitverkocht.

Inschrijven is easy peasy:

  1. Klik op één van de buttons hieronder: je kan kiezen voor een individuele inschrijving of een groepsinschrijving (die tevens een optie ‘factuuradres’ bevat).
  2. Vul het geopende web-formulier volledig in en selecteer de juiste tarieven.
  3. Kies je betaalmethode: via overschrijving of paypal (Paypal is tijdelijk niet beschikbaar)
  4. Klik op “verwerk inschrijving”.
  5. Dan krijg je een samenvatting van de bestelde tickets en jouw bestelgegevens (en het over te schrijven bedrag in het geval je koos voor een betaling via overschrijving).
  6. De persoon die de boeking maakt, ontvangt een bevestigingsmail (met bevestiging van betaling of betalingsuitnodiging).
  7. Na betaling worden de tickets verzonden naar het opgegeven e-mailadres.
  8. Breng de tickets of het betalingsbewijs mee naar de brunch.

 

Steunwielkes4zambia een handje helpen?

Nodig vrienden en familie uit of deel onze bloesembrunch event via facebook

Wij hopen jullie weer massaal te mogen ontvangen en verwennen onder een stralende lentezon! 

Heb je nog vragen, stuur dan gerust een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het steunwielekes team.

Details van het evenement

Start op 26-05-2019 9:00 am
Eindigt om 26-05-2019 4:00 pm
Max. deelnemers 270
Prijs Kinderen (tot 12 jaar) 10
Prijs Volwassenen 20
Locatie Bloesembrunch
Wij accepteren geen inschrijvingen meer